Wat is padel

De 3 beste Padelgripjes voor jouw padel racket

Wat zijn nou de juiste padelgripje? Dat is de vraag. In deze blog vertellen we jou welke 5 soort Padelgripjes je het beste kan gebruiken.

In de padel wereld is belangrijk dat je racket natuurlijk een goede grip heeft. Dit is bepalend voor de stand van je racket en dat deze stand niet teveel verandert tijdens dat je aan het spelen bent. Dit gripje zorgt er daarnaast ook voor dat je het maximale uit je padel racket haalt qua kracht. De padelgripjes zijn daarom dus een groot onderdeel van de optimalisatie van je racket.

Ad
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Hesacore PadelGripjes

Allereerst raden wij een Hesacore padel grip aan jou aan. Dit is een gripje met een honingraad design wat niet onbelangrijk maximale grip biedt. Ook belangrijk en een groot voordeel aan dit gripje is dat hij ergonomisch is wat ervoor zorgt dat hij blessures voorkomt.

 Hesacore padelgripjes
Hesacore padel grip

Kuikma PadelGripjes

Als tweede raden wij de Kuikma padel grip aan. Dit is een grip te gebruiken voor elk soort padel speler. Dit gripje staat bekend om zijn grote draag comfort doordat hij is gemaakt van 100% polyurethaan.

Kuikma padelgripje
Kuikma Padel Grip
Ad

Head Extreme Soft Padelgripje

Als derde kunnen wij adviseren om voor je padelracket als gripje te gebruiken de Head Extreme Soft grip. De grip voelt alsof het gemaakt is van rubber zo zacht ligt het in de handen. Dit maakt het extreem comfortabel en zorgt er mede ook voor dat deze gripjes erg lang meegaan. Scheelt weer want je hoeft hem dus minder te vervangen.

HEAD Padelgripje
Head PadelgripAls laatste willen je nog even aanraden je grips regelmatig te vervangen . Dit zeker wanneer het weer slechter is het belangrijk dat je een nieuwe grip gebruikt. Zo behoud je goede grip. Ook zijn gripjes natuurlijk bedoelt om je racket er leuker uit te laten zien. Dus je kan het ook goed gebruiken om je racket goed op te pimpen. Gripjes zijn er in talloze kleuren. Qua kwaliteit zit er weinig verschil tussen de grips.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *