Ad

Beste Padel racket

Het vinden van het beste padel racket kan een vrij ingewikkelde zoektocht zijn. Er zijn honderden rackets van tientallen merken en ieder heeft zijn voor- en nadelen. Waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer en dus helpen wij je graag verder. Als padellers (en grote liefhebbers van de sport) hebben we tientallen rackets vergeleken, getest en geanalyseerd. Zo hebben we o.a. gekeken naar de beste prijs/kwaliteit verhouding, het gewicht , het materiaal en natuurlijk de ervaringen van onze mede padellers. Dus, wat is het beste padel racket? Dit is onze Top 3!

Tbrands® Eagel

Dit racket is gemaakt van Carbon/Fiber Glass. Daardoor is de profilering smaller en speelt het racket zeer comfortabel. Bovendien ligt hij goed in de hand en is hij wendbaar dankzij dit lichte materiaal. Daarnaast maakt de scherpe prijs het een perfect racket voor zowel beginnende als ervaren padelspelers.

Vanaf € 84.95

Beste padelracket

Pure32 C300

Dit racket heeft een diamant vorm en zorgt in combinatie met het lichte gewicht voor een fantastische spel ervaring. Ben je gewoon een hele fanatieke recreatieve speler? Of padel je zelfs op hoger niveau? Dan is dit racket zeker het overwegen waard! Bovendien kan je je tegenstander volledig wegspelen dankzij het extra ruwe materiaal, wat zorgt voor meer spins.

Vanaf € 119.95

Beste padel racket

Adidas Faster Blue

De Adidas Faster is een rond racket met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dankzij de ronde vorm heb je altijd een goede controle en heb je door het gewichtsbalans in het midden extra veel kracht. Het frame is gemaakt van carbon en glasvezel, maar de kern van zacht rubber zorgt voor uiterste precisie.

Vanaf € 79.95

Het beste padel racket
Ad

Conclusie: Wat is het Beste Padel racket?

Met honderden rackets op de markt zijn er natuurlijk veel keuzes. Echter denken wij dat deze drie rackets voor iedere padelliefhebber fantastisch zal spelen. Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan ook eens onze blog artikelen over de verschillende rackets. Veel plezier met je nieuwe racket!