Tbrands Eagel Padel Racket

Tbrands Eagel Padel Racket Review

Je weet wat men zegt: Je bent zo goed als je materiaal. En een goed racket is van groot belang wanneer je écht alles uit deze fantastische sport wil halen. Wij van PadelProfessional zijn fanatieke padel spelers en hebben allerlei soorten rackets voor je getest. Zo ook het padel racket van Tbrands Eagel. Lees onze ervaringen en bekijk of dit racket voor jou geschikt is in deze Tbrands® Eagel Padel Racket Review!

Ad
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waar op letten bij het kopen van een Padel Racket?

Waar moet je op letten bij het kopen van een padel racket? Dat hangt van verschillende factoren af. Het belangrijkste is dat je afweegt hoe vaak je het racket zal gebruiken. Speel je minder dan 1x per week? Dan is vooral de wendbaarheid van een racket van belang. In dat geval kan je het beste kiezen voor een racket dat lichter is dan 350g, omdat je hier eenvoudiger mee kunt spelen. Meestal hebben dit soort rackets een ronde vorm.

Speel je met enige regelmaat (zo’n 3-5 keer per week)? Dan is kracht een belangrijke factor. Voor een racket waarmee je wat meer kracht kan zetten moet je denken aan een gewicht van 350g-375g. Deze rackets hebben in plaats van een ronde vorm, vaak een druppel vorm en zorgen dankzij het iets zwaardere gewicht voor een krachtigere slag.

Speel je dagelijks? Dan draait natuurlijk alles over kracht en controle. Doordat je vaak al langere tijd speelt heb je waarschijnlijk ook meer kracht in je armen, waardoor een racket boven de 360g prima volstaat. Wel is de vraag hoeveel controle je wilt hebben. Ligt je focus op kracht, dan wil je een kopzwaar racket hebben. Maar, ga je liever voor extra controle over de richting van de bal, koop dan een koplicht racket. Het gewicht zit bij deze rackets vaak in de grip.

Tbrands® Eagel Padel Racket Review

Het Tbrands Eagel Padel Racket is een zeer stevig en robuust racket. Dankzij de diamant vorm is hij zeer geschikt voor professionals, maar ook voor beginners kan dit een goede keuze zijn waar je jaren mee door kan. Dit Tbrands padel racket ligt zeer goed in de hand door de stevige grip en het lichte gewicht (350g). Hierdoor is het racket geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Doordat de racket hoofdzakelijk gemaakt is van Carbon/Fiber Glass, is de profilering smaller en liggen ze zeer comfortabel in de hand. Dit racket is hierdoor erg wendbaar en zorgt ervoor dat je zeer snel kan reageren.

Tbrands Eagel Padel Racket

Eigenschappen

Afmeting45 x 25 cm
BladvormDiamant
Gewicht350 gram
SpelertypeZowel beginnend als professioneel
Ad
SportSport

Eagel Tbrands Racket: Waar te koop?

Dit racket is de koop bij Bol.com en is (op het moment van schrijven) ruim op voorraad. Het voordeel van het bestellen van een padel racket via Bol.com is volgens ons dat je het racket altijd nog retour kan sturen, mocht deze toch niet helemaal bevallen. Echter kan je met dit racket haast geen miskoop doen. Zoals we al eerder beschreven is dit racket geschikt voor zowel beginnende als professionele padel spelers en is de kans zeer groot dat jij hier flink wat potjes mee gaat winnen!

Benieuwd naar eventuele andere opties? Bekijk dan ook eens ons overzicht met de andere aanbevolen padel rackets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *