Camewin Padel Racket Review

CAMEWIN Padel Racket Review

Je bent zo goed als je materiaal. En een goed racket is van groot belang wanneer je het maximale uit deze fantastische sport wil halen. Wij van Padel Professional zijn fanatieke padel spelers en hebben allerlei soorten rackets voor je getest. Zo ook het padel racket van CAMEWIN. Lees onze ervaringen en bekijk of dit racket voor jou geschikt is in deze CAMEWIN Padel Racket Review!

Ad

Een padelracket kopen: waar op letten?

Maar eerst: waar moet je op letten bij het kopen van een padel racket? Dat hangt van verschillende factoren af. Het belangrijkste is dat je afweegt hoe vaak je het racket zal gebruiken. Speel je minder dan 1x per week? Dan is vooral de wendbaarheid van een racket van belang. In dat geval kan je het beste kiezen voor een racket dat lichter is dan 350g, omdat je hier eenvoudiger mee kunt spelen. Meestal hebben dit soort rackets een ronde vorm.

Speel je met enige regelmaat (zo’n 3-5 keer per week)? Dan is kracht een belangrijke factor. Voor een racket waarmee je wat meer kracht kan zetten moet je denken aan een gewicht van 350g-375g. Deze rackets hebben in plaats van een ronde vorm, vaak een druppel vorm en zorgen dankzij het iets zwaardere gewicht voor een krachtigere slag.

Speel je dagelijks? Dan draait natuurlijk alles over kracht en controle. Doordat je vaak al langere tijd speelt heb je waarschijnlijk ook meer kracht in je armen, waardoor een racket boven de 360g prima volstaat. Wel is de vraag hoeveel controle je wilt hebben. Ligt je focus op kracht, dan wil je een kopzwaar racket hebben. Maar, ga je liever voor extra controle over de richting van de bal, koop dan een koplicht racket. Het gewicht zit bij deze rackets vaak in de grip.

CAMEWIN Padel Racket Review

Het CAMEWIN Padel Racket is een zeer goed en professioneel racket. Maar, mede door de ronde vorm is hij ook goed te gebruiken door beginnende spelers. Dit CAMEWIN padel racket ligt zeer goed in de hand door de stevige grip en het lichte gewicht (360g). Hierdoor is het racket geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Eigenschappen

Afmeting47 x 26 cm
BladvormRond
Gewicht360 gram
SpelertypeZowel beginnend als professioneel
Ad

CAMEWIN Padel Racket: Waar te koop?

Dit racket is de koop bij Bol.com en is (op het moment van schrijven) ruim op voorraad. Het voordeel van het bestellen van een padel racket via Bol.com is volgens ons dat je het racket altijd nog retour kan sturen, mocht deze toch niet helemaal bevallen. Echter kan je met dit racket haast geen miskoop doen. Zoals we al eerder beschreven is dit racket geschikt voor zowel beginnende als professionele padel spelers en is de kans zeer groot dat jij hier flink wat potjes mee gaat winnen!

Benieuwd naar eventuele andere opties? Bekijk dan ook eens ons overzicht met de andere aanbevolen padel rackets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *